Rating 8.83
Bookmark
Followed 171 people

Apotheosis

Watch full episodes Apotheosis, download Apotheosis english subbed, Apotheosis eng sub, download Apotheosis eng sub, stream Apotheosis at Kazefuri.
Apotheosis, 百炼成神
Status: Ongoing Released: 2022 Duration: 15 min. per ep. Type: Donghua Episodes: 104 Fansub: Muizzaq Posted by: Muizzaq Released on: Updated on:
Watch streaming Apotheosis English Subbed on Kazefuri. You can also download free Apotheosis Eng Sub, don't forget to watch online streaming of various quality 720P 360P 240P 480P according to your connection to save internet quota, Apotheosis on Kazefuri MP4 MKV hardsub softsub English subbed is already contained in the video.

Synopsis Apotheosis

Luo Zheng yangdulunya adalah Tuan Mudmuda dari keluarga besar, sekarang menjadi budak karena penurunan keluarganya. Adik dipenjara oleh kekuatan yang kuat, ia tidak punya pilihan selain berada di kendali orang lain. Namun, setiap awan memiliki lapisan perak, buku kuno yang ditinggalkan oleh ayahnya benar-benar menyembunyikan mantra ajaib yang dapat mengubah manusia menjadi dewa! Apa kekuatan misterius di balik semua ini? Ini adalah pertandingan dengan takdir.

Download Apotheosis

Watch Apotheosis

Ep
Title
Sub
Release Date

Comment

  1. MOJOHUNTER says:

    cara donlod nya gimana

    1. Lin Rei says:

      Ya tinggal pilih episode mana, terus pilih mirrored atau terabox terus lewati shortlinknya, terakhir downloadlah

    2. Xiao Yan says:

      Pakai IDM yg tersinkron sm google chrome aja, simple.

  2. Ahmad says:

    Masi pemula aku bang

  3. kiaw says:

    bikinin batchnya min

  4. Jalowe says:

    Mantap ni situs donwloadnya enak

  5. Jalowe says:

    Mantap ni enak donwloadnya

  6. Ferma says:

    Ini sama gk yg kayak d manhwa nya

  7. Sayaya says:

    Min episode 47 gak bisa di download link nya down error

  8. Ridwan says:

    Bikinin batch min

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *